GÖKKUŞAĞI
Daha Ayrıntılı Hizmet İçin Ve Daha Çok Forum Kalitesi İçin Lütfen Üye Olun

Eğer Üye İseniz LütfenGiriş Yapın
GÖKKUŞAĞI
Daha Ayrıntılı Hizmet İçin Ve Daha Çok Forum Kalitesi İçin Lütfen Üye Olun

Eğer Üye İseniz LütfenGiriş Yapın
GÖKKUŞAĞI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

GÖKKUŞAĞI

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava

2 posters
YazarMesaj
kutupyıldızım

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Default6
kutupyıldızım

RUH HALİ : melek
Rep Puanınız : 275

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Left_bar_bleue3/3Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Empty_bar_bleue  (3/3)

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Empty
MesajKonu: Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava   Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 11:47 pm

Ünlü avukat Petrocelli'nin kaybettiği tek davayı bliyormusunuz?
OkuyunBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul sizde hayret edin...

Ünlü bir iş adamı karısını öldürmekle suçlanıyordu. İş adamı yakalanmıştı ama karısının cesedi ortada yoktu. Duruşma Amerikan filimlerindeki gibiydi. Ünlü iş adamı sanık sandalyesinde oturuyordu. Kucak dolusu parayla tutuğu avukatı juriyi ikna etmeye uğraşıyordu:

"Sayın juriBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul müvekkilimin suçsuz olduğuna yürekten inanıyorum. Buna az sonra sizler de inanacaksınız. Neden mi? BakınBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul şimdi 1'den 10'a kadar sayacağım ve müvekkilimin öldürdüğü iddia edilen karısı bu kapıdan içeri girecek. 1Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul2Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul3Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul4Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul5Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul6Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul7Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul8Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul9Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul10..."
Bütün jüri kapıya döndü. kimse girmedi içeri... Avukat bir savunma dehasıydıBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul öldürücü hamlesini yaptı:

"BakınBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul siz de kadının öldüğüne inanmıyorsunuz. Çünkü hepiniz içeri girecek diye kapıya baktınız. İşte karar! Buna güvenmenizi talep ediyorum."
Jüri ünlü iş adamını suçlu bulduğunu bildirdi ve dava bu şekilde sonuçlandı. Mahkeme çıkışında avukat bayan jüri başkanına yaklaştı: "10'a kadar saydığımda siz de diğer üyeler gibi kapıya bakmıştınız. Neden böyle bir karara imza attınız?"
"Doğru!" dedi jüri başkanıBaşarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Virgul "Ben de kapıya baktım ama müvekkiliniz kapıya bakmıyodu!"
http://gokkusagi.eniyiforum.net
HarrY38

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Default1
HarrY38

RUH HALİ : seçilmiş
Rep Puanınız : 23

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Empty
MesajKonu: Geri: Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava   Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava Icon_minitimeCuma Haz. 19, 2009 3:01 pm

yülsemmi tepki vermesemmi daha çozemedim ama emeqe saygı

Başarılı Avukatın Kaybettiği Tek Dava
1 sayfadaki 1 sayfası